HTML

Az orrplasztika

2010.04.09. 15:05 Plasztika

 

Az arc jellegét nagyon sok örökölt vonás együttesen határozza meg. Ezek közül az orr formája talán a legmarkánsabb. Az orr veleszületett vagy sérülés következtében kialakult deformitásai, vagy alaki hibái plasztikai műtéttel jól korrigálhatók.
Az orr a pubertás kort követően nyeri el végleges formáját. Emiatt a 17 éves kor előtt végzett műtétek több éves eredménye még bizonytalan.

Korrekciós műtétre jelentkezéskor sok páciens nem tudja meghatározni pontosan, hogy milyen formát szeretne. Az orr új formáját pontosan megbeszélni és bemutatni legjobban a saját fényképarcon lehet. Emiatt javasoljuk komputer grafika segítségével a pácienssel együtt megtervezni a változtatást. Erről azonban tudni kell, hogy az imitált kép, csak hozzávetőlegesen mutatja az elérhető eredményt. 1-2 mm eltérés lehet a tervezett és a végső fényképarc között.

Szólj hozzá!

Címkék: orr orrműtét orrplasztika

A bejegyzés trackback címe:

https://orrplasztika.blog.hu/api/trackback/id/tr841907452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása